pátek 20. listopadu 2015

František Kotleta: Hustej nářez (1 CD MP3) (účinkuje Richard Fiala) CD Cover



Zemi obsadili mimozemští agresoři, tzv. kartani. Invaze proběhla hladce, takže se emzáci domnívají, že mají situaci pod kontrolou. Netuší, jak hluboce se mýlí. Tahle modrá planeta má totiž už pěknou řádku staletí své vlastní pány. Jen se většinou drží v pozadí…

Říkají si Bratrstvo krve – tajná organizace upírů, tvorů o dost rychlejších, silnějších a nemilosrdnějších než kterýkoliv člověk, takže zabít je není vůbec jednoduché. Pročež kartani mají velký problém, Houstone. A tak, zatímco obyčejní lidé dál prožívají své obyčejné životy, emzáci a Bratrstvo si jdou po krku. A běda tomu, kdo se jim připlete do cesty. A tak začíná šílená jízda plná krve, utrhaných končetin a mrtvých těl všeho druhu. Prostě Hustej nářez… Kotletův román je nabitý akcí a adrenalinem. Jeho děj uhání zběsilým tempem, takže hlavní hrdina skoro ani nemá čas, aby se pořádně napil (krve). Musí sebou totiž pořádně mrsknout, pokud chce stihnout všechna dobrodružství, která na něj autor nastražil.

Richard Fiala

Vystudoval herectví na Katedře alternativního a loutkového divadla DAMU v Praze, v ateliéru Miroslava Krobota. Od roku 2006 je na volné noze, hostuje v pražských i mimopražských divadlech (Dejvické divadlo, Národní divadlo, Klicperovo divadlo v Hradci Králové atd.). Je zakládajícím členem divadla Letí a členem divadelního souboru Masopust. Od roku 2009 klaunuje pod hlavičkou organizace Zdravotní klaun pro děti v nemocnicích a pro seniory v geriatrických zařízeních. Dlouhodobě spolupracuje s Českým rozhlasem a studiem Soundsquare, účinkoval v mnoha rozhlasových hrách a spotech. Ztvárnil několik rolí v televizních filmech a seriálech. Objevil se ve filmu Don’t Stop Richarda Řeřichy. Zpívá a hraje na baskytaru v rockové skupině Legendary Buccaneers. Ovládá i kytaru, ukulele, bicí nástroje a akordeon. Miluje historii, hokej a vysokohorskou turistiku. Vždy byl, je a bude skautem a dobrovolným hasičem na Moldavě v Krušných horách. Je ženatý, má dvě dcery.

Čte: Richard Fiala

Tracklist:
 
1. Poklidná česká kotlina roku 2020
2. Bratrstvo
3. Veronika
4. Kateřina
5. Petra
6. Sangot
7. Gerhard
 
František Kotleta. Nezkrácená audiokniha.

Čte Richard Fiala.

Natočeno 2015. Vydalo nakladatelství Walker a Volf v roce 2015 (1 CD MP3) v cyklu Bratrstvo krve #1

VELKÝ COVER:

Žádné komentáře:

Okomentovat